Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Білоцерківський ЗЗСО І-ІІ ступенів


П`ятниця, 19.04.2024, 07:52

15:40
Круглий стіл «Використання ідей Сухомлинського в практиці роботи сучасних ЗЗСО»

    10 вересня у стінах нашого закладу вчительським колективом було проведено круглий стіл присвячений 100-річчю від дня народження Василя Сухомлинського. Його педагогічна спадщина – цілюще джерело педагогічних ідей, рекомендацій, знахідок і добрих порад, які особливо актуальними стають сьогодні в умовах становлення нашої держави та розбудови педагогічної теорії і практики. Саме тому вчителі нашого закладу активно долучаються до вивчення і осмислення педагогічної та творчої спадщини В.О.Сухомлинського.

     Під час круглого столу обговорено питання використання педагогічної спадщини В. О. Сухомлинського у практиці сучасних закладів загальної середньої освіти, соціально-педагогічні чинники становлення і розвитку особистості дитини в сучасному освітньому просторі.

    Директор В.Журибеда у своїй доповіді «Наукова спадщина Василя Сухомлинського у контексті розвитку Нової української школи» ознайомила учасників круглого столу з такими ідеями та педагогічними поглядами В. Сухомлинського, як вимоги до вчителя, виховна система В.Сухомлинського, уроки на природі, гуманістична педагогіка, методика виховання колективу. Саме ці та інші погляди видатного педагога знайшли своє відображення в концепції Нової української школи.

     З доповідями також виступили:

 - вчитель початкових класів Н. Горбачевська «Використання педагогічних ідей В. Сухомлинського на уроках в початковій школі»;

 - вчитель географії І. Самборин «Ідея духовно-гуманістичного виховання в теорії і практиці В.О. Сухомлинського»;

 - вчитель української мови та літератури В. Самборин «В.О. Сухомлинський про особистісно орієнтований підхід у навчанні»;

 - вчитель фізичної культури О. Деркач «В.О. Сухомлинський про фізичне виховання та збереження здоровʼя дітей».

Переглядів: 525 | Додав: Освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz