Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Білоцерківський ЗЗСО І-ІІ ступенів


П`ятниця, 26.04.2024, 18:08

21:00
Перемога у конкурсі "Славні нащадки Тараса"

    15 березня учні нашого закладу взяли участь у ХІV Регіональному конкурсі учнівської творчості "Славні нащадки Тараса". Цьому передувала копітка праця школярів над власним поетичним словом. За умовами конкурсу потрібно було надіслати 5 власних  поетичних творів на розсуд компетентного журі, серед яких поети: Олександр Гадзінський, Олександр Забарний та Анатолій Шкуліпа.

   В результаті четверо учнів нашого закладу було запрошено на урочисті заходи, що проводилися у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, а їхні поезії ввійшли до збірки "Стежка до Шевченка". Програма заходів передбачала поетичний майстер-клас від Олександра Забарного, Олександра Гадзінського та Анатолія Шкуліпи, урочистості біля пам’ятного знака «Остання дорога Кобзаря» на площі біля Спасо-Преображенської церкви, святковий концерт та нагородження переможців.

     Журибеда Роман, Кияшко Іван, Лукʼяненко Владислав отримали сертифікати та збірки поезій, а Самборин Іван нагооджений дипломом за зайняте  І місце у номінації "Поезія" у віковій категорії "Середні класи", а також подарунками від спонсорів конкурсу.
    Наші учні ще зовсім юні, але вже вміють торкнутися поетичним словом до глибини душі.

 Зокрема схвальними відгуками члена Національної спілки письменників України Олександра Забарного  відзначена поетична творчість Івана Самборина, а саме - вірш "Прапор". Від Олександра Забарного Іван Самборин отримав  авторську поетичну збірку "Стежина памʼяті моєї" з автографом письменника та книгу "Про Ніжинський педагогічний з любовʼю".

    Вітаємо наших юних майстрів слова!

             

                                           

             

            

                     

           

           

            

             

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: Освіта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz