Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS


Білоцерківський ЗЗСО І-ІІ ступенів


Середа, 24.04.2024, 06:55

14:58
Вітаємо переможницю обласного конкурсу навчальних презентацій «Збережи себе»

      

   Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області в листопаді 2019 року оголосили проведення обласного конкурсу навчальних презентацій з питань безпеки життєдіяльності серед школярів та студентів області «Збережи себе», основною метою якого було виховання культури безпеки життєдіяльності, розповсюдження знань і практичних умінь з даного питання серед учнівської та студентської молоді.

   На конкурс було представлено 58 робіт учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів області. Всі роботи були виконані на високому рівні, висвітлювали актуальні питання та проблеми безпеки життєдіяльності. Були визначені три вікові категорії: учні 8-9 класів, учні 10-11 класів, студенти коледжів. Тематика робіт дуже різноманітна: пожежна безпека, безпека на вулиці та в транспорті, основи здорового способу життя, надання першої допомоги постраждалому, абетка безпеки для дошкільнят, булінг тощо. Журі визначило переможців та призерів в усіх категоріях та нагородило їх грамотами та подарунками.

   Перемогу серед учнів 8-9 класів одержала Пастушенко Даша, учениця 8 класу Білоцерківського ЗЗСО  І-ІІ ступенів Новобасанської сільскої ради. У відеофільмі «Мій Супій» висвітлюються екологічні проблеми річки Супій.

   Переможницею серед учнів 10-11 класів стала Садовенко Юлія, учениця 11 класу Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів №3, яка зробила презентацію на тему «Куріння і молодь», де на вражаючих інформаційних фактах, відео і фото доводить фактори небезпеки куріння для молоді.

    В студентській категорії одержав перемогу фільм «Життя», авторами якого є Тарасенко Юлія і Баран Дарина, студентки Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Франка. Фільм не залишив байдужим жодного члена журі. Кожен обов’язково замислиться, як важливо берегти своє життя і як необхідно виконувати елементарні правила поведінки щодня.

                                                         

                        За матеріалами сайту: https://cn.nmc.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/68.html

  Вітаємо Пастушенко Дашу та керівника проекту, вчителя географії Івана Самборина з перемогою та бажаємо  подальших  творчих успіхів!

Переглядів: 267 | Додав: Освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz